23 مهر 1402
85

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان گلستان گفت: دانش‌آموزان ایرانی، امروز به عنوان آینده سازان انقلاب اسلامی، در کنار جبهه مقاومت و مردم فلسطین ایستاده و صدایشان را برای آزادی و عدالت در سراسر جهان بلند است.

حمایت دانش‌آموزان و فرهنگیان گلستانی از مردم مظلوم فلسطین
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، در  راهپیمایی پرشور حمایت از مردم مظلوم فلسطین که اخیرا در تمامی شهرستان‌های استان گلستان برگزار شد، دانش‌آموزان و فرهنگیان از مدارس مختلف شرکت کردند و با حمل پرچم‌ها و پوسترها، باصدای بلند در حمایت از مردم فلسطین، "زنده باد فلسطین"، "مرگ بر ظالم" و "مرگ بر صهیونیست‌" فریاد زدند.

سیدرضا نظری درگفتگو با خبرنگار فارس حضور پرشور دانش‌آموزان و فرهنگیان در این راهپیمایی را نشان از همبستگی و حمایت قوی این گروه‌ها از مردم فلسطین دانست و گفت: دانش‌آموزان ایرانی، امروز به عنوان آینده سازان انقلاب اسلامی، در کنار جبهه مقاومت و مردم فلسطین ایستاده و صدایشان را برای آزادی و عدالت در سراسر جهان بلند است.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان گلستان به نقش مهم رسانه‌ها و فعالان اجتماعی در روایت حقایق و جنایات صهیونیست‌ها در برابر مردم فلسطین اشاره کرد و افزود: همبستگی با مردم فلسطین در برابر سرکوب و ظلم نظام صهیونیستی، وظیفه انسانی هر فرد و هر جامعه‌ای است.

وی بیان کرد:  اینگونه راهپیمایی‌ها نشان از همدلی و اعتراض مردم استان گلستان در هر قشری نسبت به جنایات صهیونیست‌ها و حمایت از مردم مظلوم فلسطین دارد؛ امیدواریم که این آوای همبستگی در راستای رسیدن به صلح و عدالت در منطقه و جهان به کار گرفته شود. 

پایان پیام/ ۸۳۰۲۲


https://gorganema.ir